Tegelen-Blerick

Welkom op de site van Buurtzorg Tegelen en Blerick.

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.

Buurtzorg Tegelen/Blerick is sinds 01-01-2012 actief in Tegelen en Blerick. Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt.

Wij begeleiden u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Ons team kan u bijvoorbeeld helpen met de persoonlijke verzorging, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten we handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Ook kunnen wij zorg bieden als u ongeneeslijk ziek ben en u in de laatste fase thuis wilt blijven.

Wat wij belangrijk vinden is dat u zelf moet kunnen beslissen wat nodig is en wat bij u zal passen. Samen met u en uw naasten kunnen we kijken wat er nu en in de toekomst nodig is in uw situatie.
Cliënten van Buurtzorg krijgen een eigen persoonlijke begeleider die kennis heeft van ziektes, het ouder worden, handicaps en alles wat daarbij komt kijken. Hij/zij verdiept zich in u, in uw leefstijl, in datgene wat belangrijk is voor u. Zo kan hij/zij goede adviezen geven en kan Buurtzorg ondersteuning op maat leveren.
Uw persoonlijke begeleider heeft samen met u, of namens u, regelmatig contact met andere zorgverleners (bijvoorbeeld uw huisarts of uw behandelend specialist).

Onder contact vindt u ons telefoonnummer en kunt u bellen voor informatie of voor u aan te melden voor de zorg van Buurtzorg. Het is ook mogelijk dat dit door de huisarts geregeld wordt in overleg met u.
Er wordt dan een gesprek gepland met u en uw naasten om te kijken waar uw zorg nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vragen een indicatie voor u aan bij het CIZ (centrum indicatiestelling zorg). Voor de zorg die u van ons ontvangt betaald u een eigen bijdrage die vastgesteld wordt door het CAK (www.hetcak.nl).

 

 

Buurtzorg Tegelen/Blerick is een erkend leerbedrijf. 

Wilt u meer weten over Buurtzorg Tegelen-Blerick, neem dan contact met ons op.
06 - 10425187
tegelenblerick@buurtzorgnederland.com